ALEGE

Cine suntem?

Fondată în 2002, compania Gersim Impex, este în momentul de față cel mai mare distribuitor de terminale GSM de pe piața locală. Compania, care are contracte de distribuție cu jucători precum Samsung, Lenovo, LG, Sony și Alcatel a crescut spectaculos în ultimii ani odată cu explozia achiziției de smartphone-uri și tablete. Parteneriatul cu Samsung, care a devenit noul lider pe piața locală de mobile, în locul gigantului Nokia, a contribuit simțitor la creșterea companiei.

Business-ul companiei a crescut în șase ani de 14 ori, de la 13 milioane de euro, în 2008, la aproape 185 de milioane de euro, în 2014. Potrivit estimărilor, în următorii cinci ani, Gersim Impex ar putea ajunge la un rulaj de un miliard de euro.


 
Logo Gersim

Ce facem ?

Ambiția noastră este de a ne servi clienții cu cele mai bune prețuri pentru produse și servicii de cea mai bună calitate.

Ne pasionează inovația, eficiența și dorința de a rămâne la înălțimea așteptărilor clienților noștri care au găsit în noi mai mult decât un simplu distribuitor de telefoane mobile și pentru care cuvântul “perfecțiune” a căpătat un nou sens.

Ca lideri pe piața locală avem o responsabilitate imensă de a rămâne cei mai buni dintre cei buni și credem cu tărie că nu există obstacole care nu pot fi depășite în drumul spre reușită, indiferent de circumstanțe.

De-a lungul timpului am reușit să facem distribuția produselor de top mai simplă, mai rapidă și mai accesibilă ca niciodată și continuitatea profesionalismului nostru este mai mult decât o certitudine, este o promisiune.

Combinând competența locală cu expertiza internaționala asigurăm clienților suportul unei echipe de tineri profesioniști, oferindu-le tehnologia viitorului, acum, aici, în prezent.

Prin ce suntem diferiți?

 • o gamă variată de produse de top
 • atenție sporită la dorințele clienților
 • reacție promptă la necesitățile pieței
 • adaptabilitatea și flexibilitatea în funcție de nevoile consumatorilor
 • strategii eficiente de cucerire a pieței
 • dinamism, eficacitate, corectitudine

Ce oferim ?

 • o varietate covârșitoare de produse de ultimă generație
 • livrarea ultra-rapidă a produselor pe întreg teritoriul României
 • adaptabilitatea corespunzătoare cererilor diversificate ale clienților
 • soluții satisfăcătoare pentru cele mai exigente solicitări
 • nu vindem doar produse, vindem și garanția calității acestora
 • deschiderea către nou, deschiderea către oameni

Cum ne menținem cei mai buni?

Pe piața actuală, consumatorii au posibilitatea să aleagă dintr-o gamă uriașă de produse din ce în ce mai diversificate, la prețuri variate. Acest lucru a atras după sine creșterea exigenței clienților cu privire la raportul calitate/preț. Deși sunt în clipa de față posibilități nelimitate de alegere noi am reușit să îndreptăm privirile consumatorilor spre acele produse care corespund cât mai bine cerințelor lor. Cu cât nivelul de exigență crește cu atât crește și nivelul de calitate ale produselor pe care le oferim, la cele mai bune prețuri.

Ne luăm angajamentul de a pune la dispoziția clienților noștri doar produse la standarde superioare care au la bază un raport calitate-preț extrem de corect. Rămânem într-un continuu proces de perfecționare și dezvoltare pentru a ne putea depăși limitele.

Suntem de părere că unul dintre elementele cheie ale oricărei povești de succes este comunicarea. Suntem deschiși în relația cu cei care iau contact cu noi și ne adaptăm cu ușurință oricăror provocări.

Avem răspunsuri pentru orice întrebări, avem soluții pentru orice probleme, avem toate ingredientele necesare pentru a ne menține pe poziția de vârf.

Oferim totul clienților noștri – respect, devotament, încredere, seriozitate – și nu așteptăm în schimb decât certitudinea că am putut îndeplini dorințele oamenilor într-o manieră elevată. Satisfacerea așteptărilor și necesităților clienților este pentru noi o prioritate, este o misiune pe care am promis că o vom duce la bun sfârșit, în cel mai profesionist și eficient mod posibil, când am pornit pe acest drum.

Pentru clienți, împreună cu ei

Orientarea deschisă și sinceră către rezolvarea problemelor clientului asigură o evoluție sănătoasă și prosperă a oricărei afaceri. Clientul a fost mereu și rămâne principala forță conducătoare din spatele activității unei companii de top. De aceea ne mobilizăm toată energia pentru identificarea și satisfacerea cerințelor consumatorilor în cele mai eficiente moduri. Cu cât reușim să ne sincronizăm mai bine cu preferințele si dorințele clienților, cu atât suntem mai mulțumiți.

Principiile după care ne ghidăm

Corectitudine

Reprezintă piatra de temelie a activității pe care o desfășurăm. Suntem cinstiți și drepți în modul în care lucrăm cu oamenii. Prin aceasta calitate am dobândit respect de-a lungul timpului și am reușit să câștigăm încrederea celor care apelează la serviciile noastre.

Diversitate

Suntem conștienți că fiecare om are nevoile și dorințele sale. Și respectăm acest lucru. De aceea am pus la dispoziția clienților noștri o multitudine de produse pentru ca fiecare individ în parte să își poată alege exact acel lucru ce se asortează cel mai bine cu felul său unic de a fi.

Excelență

Excelăm în tot ceea ce facem. Tehnologii de ultimă generație, produse de o calitate net superioară – le îmbrățișăm pe toate cu o pasiune ieșită din comun și absorbim pe nerăsuflate tot ce ține de inovație, de nou, de ultimă oră.

Adaptabilitate

Nu ne sperie nevoia constantă de schimbare în raport cu modificarea economiei globale. Schimbarea înseamnă evoluție iar evoluția ne menține pe pozițiile de vârf ale mediului de afaceri din care facem parte. Anticipăm cererile și nevoile pieței și conducem compania pe un singur drum cu sens unic – pe drumul spre succes.

Încredere

Clientul reprezintă elementul central al activității noastre.  Suntem mereu preocupați de înțelegerea lui, a nevoilor, a cerințelor și experiențelor utilizatorilor. Ne dedicam în totalitate satisfacerii necesităților lor și încercăm să le câștigăm încrederea cu fiecare lucru pe care îl facem.

Profesionalism

Ne mândrim cu experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor și cu tehnicitatea de care am dat dovadă de fiecare dată. Ne aflăm pe o poziție fruntașă, pe piața locală, datorită abilității de a ne menține publicul-țintă  cât mai aproape de valorile pe care nu încetăm să le promovam: calitate, unicitate, siguranță, perfecționism.

Încotro ne îndreptăm?

Și mai sus. Cât mai sus. Rămânem cu picioarele pe pământ, dar, pentru planurile noastre, limita este cerul. Continuăm să învățăm din experiențele anterioare pentru a crește și să perseverăm în identificarea, anticiparea și cuantificarea dorințelor consumatorilor-țintă pentru satisfacerea acestora într-un grad mult mai înalt decât concurența. Vom fi la fel de ambițioși în oferirea celor mai bune produse de pe piață, la cele mai bune prețuri pentru cei mai buni clienți pe care îi avem.

Partenerii noștri

Samsung Group este o companie din Coreea de Sud, înființată în 1938, având ca obiect principal de activitate producția de produse electronice și IT, fiind  liderul mondial în producția de memorii și telefoane CDMA.

SamsungInspire the World, Create the FutureSamsung

Lenovo (联想) este o companie chineză de IT și este numărul unu, după HP, mondial în producția de PC-uri (2013). Compania a fost înființată în anul 1984 la Beijing cu o investiție inițială de 25.000 USD.

LenovoNew World. New ThinkingLenovo

LG Group este al doilea cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud, care este activ în special în domeniul aparatelor electronice, telecomunicații, în sectorul bancar și cel al asigurărilor.

LGLife’s goodLG

Pasiunea noastră nesecată pentru tehnologie, conţinut şi servicii şi căutarea neobosită a inovaţiei ne motivează să oferim noi niveluri de intensitate şi modalităţi inovatoare de divertisment, aşa cum numai Sony poate.

Sonymake.believeSony